Doorzoek volledige site
01 december 2015

RENSON Panovista 1 van de 50 meest innovatieve producten uit regio Kortrijk

Illustratie | Renson

DesignX50, een initiatief van Designregio Kortrijk, maakte onlangs z’n tweejaarlijks selectie bekend van vijftig innovatieve producten en opmerkelijke cases die in de brede regio rond Kortrijk ontwikkeld en van daaruit vaak wereldwijd vermarkt worden. Waaronder Panovista van Renson

Een vakkundige jury, onder leiding van topdesigner Stefan Schöning, maakte ook voor deze vijfde editie een weloverwogen selectie uit een breed gamma kwalitatieve inzendingen. Onder de 50 geselecteerde innovaties ook de Panovista van RENSON, de eerste buitenzonwering voor grote glaspartijen met glas op glas hoekramen. Hinderlijke aluminiumprofielen of kabels zijn daarmee niet langer zichtbaar in de hoek. De beide zijden van het systeem worden tegelijk af- en opgerold en de kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden. Zelfs de onderlat verdwijnt in de kast zodra de screen volledig opgerold is. Deze doekzonwering voor hoekramen wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw geïntegreerd en is dus een oplossing op maat van de tendensen binnen de hedendaagse architectuur.

 

Boek

Opnieuw worden alle 50 innovatieve producten voorgesteld in een boek en ter gelegenheid van deze vijfde editie wordt dit keer ook het DesignX50 Label toegekend aan alle geselecteerde producten of diensten.