Doorzoek volledige site
14 december 2015

Het Vlaams Architectuurinstituut start in 2016 met een maandelijkse internationale nieuwsbrief

Architectuur uit Vlaanderen en Brussel gooit internationaal hoge ogen. Daarom lanceert het Vlaams Architectuurinstituut in januari 2016 een Engelstalige nieuwsbrief voor een internationaal publiek van architectuurgeïnteresseerden.

Meer en meer architecten, ontwerpers en onderzoekers worden gevraagd voor opdrachten in het buitenland. Om nog beter in te spelen op deze internationale aandacht, wil het VAi met een Engelstalige nieuwsbrief een representatief beeld schetsen van de aanwezigheid van architectuur uit Vlaanderen en Brussel in het buitenland. 

"Het Vlaams Architectuurinstituut is hét aanspreekpunt voor buitenlandse pers, organisaties en opleidingen. Ook als uitgever en organisator van internationale publicaties en tentoonstellingen bieden wij architectuur uit Vlaanderen en Brussel een internationaal podium. Onze Engelstalige nieuwsbrief wordt uiteraard naar ons internationale netwerk verzonden," aldus het VAi. 

 

Oproep

Realiseert u binnenkort een project in het buitenland? Verschijnt uw werk in een buitenlandse publicatie? Of heeft u een internationale prijs gewonnen? Stuur dan een bericht naar egon.verleye@vai.be