Doorzoek volledige site
22 januari 2016 | KARLIEN MOMBERS

Wat brengt Batibouw 2016?

Sfeerbeeld Batibouw
Annemie Turtelboom bezoekt Batibouw
Sfeerbeeld Batibouw
Sfeerbeeld Batibouw
Sfeerbeeld Batibouw
Sfeerbeeld Batibouw
Sfeerbeeld Batibouw
Buitenkant Batibouw
Kris Peeters bezoekt Batibouw
Kris Peeters bezoekt Batibouw
Exposants awards
Exposants awards
Exposants awards
Exposants awards

Van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 zwaaien de deuren van Batibouw opnieuw open. Met meer dan 1000 exposanten die 14 sectoren vertegenwoordigen, is Batibouw de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector. Dit jaar heeft Batibouw twee grote thema’s. 'Laat u goed omringen van A tot Z' wil de gidsende rol van de beurs benadrukken. ‘Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen’ zet de totaalervaring van de beurs in de verf.

Laat u goed omringen van A tot Z

De meeste mensen bezoeken de beurs als bouwers en verbouwers, maar ook professionelen waaronder architecten, installateurs en elektriciens zijn er aanwezig. Voor de exposanten is het belangrijk om zowel particulieren als professionelen te ontvangen op hun stand. Voor advies over hun projecten kunnen de bezoekers terecht bij de exposanten, die hen met raad en daad zullen bijstaan. Ook in het adviespaleis kunnen bezoekers zich laten omringen door experts van de verschillende overheden, financiële instellingen, bouwfederaties en architectenverenigingen.

 

Ervaar Batibouw met uw 5 zintuigen

Batibouw bezoeken betekent een meerwaarde in het aankoopproces van de consument, omdat ze er kunnen kijken, vergelijken, aanraken, uitproberen enzovoort. Zo wordt BATIBOUW een échte ervaring en een belangrijke stap tussen onlineresearch en de actie tot aankoop. Naast de exposanten die hun meest innovatieve producten voorstellen, worden debatten en evenementen georganiseerd die de bezoeker kan bijwonen.

 

Praktische informatie

  • Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel, Alle paleizen
  • Professionele dagen: Donderdag 25 februari 2016 van 10u00 tot 18u30,  Vrijdag 26 februari 2016 van 10u00 tot 21u00 (nocturne)
  • Dagen voor particulieren: Van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart 2016 van 10u00 tot 18u30, Dinsdag 1 en donderdag 3 maart: 10u00 tot 22u00 (nocturne)