Doorzoek volledige site
20 januari 2016 | ARCHITECTURA.BE

Uw product/project in een van onze extra nieuwsbrieven? Dat kan!

Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer gespecialiseerde content, gaat Architectura.be in 2016 jaar nog meer inzetten op zijn dossiers en op extra nieuwsbrieven rond specifieke thema’s. Thema's waarvoor u ongetwijfeld relevante input voor onze doelgroep kan aanleveren. Een overzicht. 

Hieronder vindt u onze jaarplanning van de extra nieuwsbrieven. Ongetwijfeld zijn er thema’s bij waarvoor u relevante input voor kan aanleveren voor onze doelgroep. Als u ons content aanlevert die interessant is voor onze doelgroep, wijden we daar graag een artikel aan dat we vervolgens kunnen linken aan uw fiche. We zijn hiervoor niet op zoek naar commerciële teksten of publireportages, maar wel naar content die relevant is voor de voorschrijvers. Dat mogen artikels zijn over nieuwe producten maar ook technische artikels en zeker ook casestudies. 

In dat kader is het de moeite waard om onze rubriek Gewikt en Gewogen nog eens onder de aandacht te brengen. Hierin laten we (interieur)architecten of ingenieurs aan het woord die een experiment achter de rug hebben met een nieuwe materiaal of een innoverende techniek. Geen publitekst, maar een eerlijk relaas over de plus- en minpunten. Dat is geloofwaardiger en relevanter voor een architect dan een commerciële tekst van de fabrikant. Als u een innovatieve oplossing bedacht hebt die interessant kan zijn voor deze rubriek, volstaat het om ons de gegevens van een architect of ingenieur door te geven die de innovatie al toegepast heeft en bereid zou zijn om mee te werken aan een artikel hierover. 

 

Bedrijfsfiche en bannering

Voor het aanleveren van relevante content hoeft u niet te betalen. Als de input inderdaad interessant is voor onze doelgroep, publiceren we dit graag. Maar om uw artikel en uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen bij de voorschrijvers, kunnen een bedrijfsfiche en banners zeker interessant zijn. Wist u trouwens dat we van alle onderstaande thema’s maar ook van heel wat andere thema’s aparte dossiers hebben gecreëerd. Ideaal als u zich met een dossierbanner binnen dit thema wilt profileren bij architecten en ingenieurs. 

Als u hier meer over wil weten, kan u een mail sturen naar sales@architectura.be. Inge en Davy, onze sales verantwoordelijken, lichten u graag en vrijblijvend de mogelijkheden van onze site voor uw bedrijf toe. 

 

Overzicht extra nieuwsbrieven

Het overzicht van de extra nieuwsbrieven die we dit jaar gaan versturen, kan u hier raadplegen.