Doorzoek volledige site
28 januari 2016

Vernieuwde woonunits voor verhuur

Illustratie | Budé Containerbouw

Al sinds 2007 vind je via de huurservice van Budé containers om in te werken, wonen of voor opslag. Onlangs werd het aanbod aan wooncontainers grondig vernieuwd. De kant-en-klare units zijn de ideale oplossing voor wie een tijdelijke woonoplossing zoekt. Bovendien zijn de plaatsingsmogelijkheden eindeloos.

De wooncontainers voor verhuur bestonden uit één grote unit van 10 of 12 meter op 3,5. Vandaag pakt Budé uit met twee kleinere units van 6 op 3 meter. Die zijn makkelijker te verplaatsen en bieden meer schakelmogelijkheden. Zo kunt u de containers eenvoudig naast elkaar, in L-vorm of bovenop elkaar stapelen. En heeft u nood aan een grotere leefruimte? Dan breiden we de containers voor u uit met andere units. Dit maakt de wooncontainers niet enkel logistiek, maar ook financieel interessant. Voor 400 euro per maand huurt u al twee units.

Optimaal wooncomfort

Het verstrengen van de isolatienormen was voor Budé het moment bij uitstek om de wooncontainers te vernieuwen. We hebben deze gelegenheid ook meteen aangegrepen om de praktische kant eens te herbekijken. De vernieuwde residentiële units bieden een optimaal wooncomfort dankzij hun goede isolatie en hedendaagse technieken. En de mooie keuken is absoluut een extra troef.

Eigen transportdienst

Budé heeft een eigen transport- en plaatsingsdienst met vrachtwagens, een kraanwagen en bestelwagens. Hiermee verloopt de installatie van de containers uiterst vlot en snel.

Tijdelijke woonoplossing

Mensen die tijdens hun (ver)bouwproject op de werf verblijven, seizoensarbeiders, firma’s die werknemers op een afgelegen bouwwerf faciliteren, conciërges, … De wooncontainers zijn geschikt voor iedereen die een tijdelijke, functionele woonruimte zoekt. En dat aan een betaalbare prijs. 

GERELATEERDE DOSSIERS