Doorzoek volledige site
28 januari 2016 | ARCHITECTURA.BE

2016 wordt een BIM-jaar voor Architectura.be

Het heeft, zeker  in vergelijking met onze noorderburen, lang geduurd eer BIM ook van de grond kwam in België. Nu lijkt de trein niet meer te stoppen. Architectura.be wil deze trein absoluut niet missen en pakt in 2016 uit met twee extra nieuwsbrieven, een dossier en een BIM-publicatie. 

Uit onze contacten met studiebureaus, architecten, fabrikanten en aannemers blijkt duidelijk dat elk bedrijf dat met zijn tijd mee is, beseft dat het werk moet maken van een intern BIM-beleid. Veel architecten, studiebureaus  en aannemers beschikken intussen al over een eigen BIM-manager.

Zowel eind januari als in april publiceren we een extra nieuwsbrief volledig gewijd aan BIM. Deze artikels zullen ook te lezen zijn op ons BIM-dossier.

In het najaar is het de bedoeling om een publicatie uit te brengen rond BIM. Het boek zal enerzijds bestaan uit algemene info over BIM aan de hand van FAQ’s en een lexicon en anderzijds uit een voorstelling en een case study van bedrijven die zich al verdiept hebben in het BIM-gebeuren.

Bedrijven of bureaus die graag aan bod willen komen in de nieuwsbrieven, het dossier of boek mogen dat altijd laten weten. Een mail naar info@architectura.be volstaat.

GERELATEERDE DOSSIERS

GERELATEERDE ARTIKELS