Doorzoek volledige site
04 februari 2016 | LIZE EVENS

Radson introduceert nieuwe elektrische radiatoren op Batibouw 2016

Yali Parada
Yali Ramo

Radson introduceert op Batibouw 2016 twee nieuwe elektrische radiatoren: Yali Ramo en Yali Parada. Deze kunnen eenvoudig worden gemonteerd in ruimtes waar nog geen centrale verwarming aanwezig is. Het is dus niet nodig extra leidingen aan te leggen. Bovendien werken deze radiatoren op milieuvriendelijke plantaardige olie. Een snelle en eenvoudige oplossing voor bouw- en renovatieprojecten.

 

Inspiratie vanuit klanten

De ontwikkeling van deze nieuwe radiatoren past in het kader van de pas vernieuwde consumentenwebsite met als thema: “Renovation needs Inspiration”, hiermee tracht het bedrijf webbezoekers beter te helpen en hoopt hen inspiratie te bieden bij de keuze van radiatoren. Stefan Ramos, Brand Marketing manager bij het moederbedrijf van Radson, ziet het zo: “Wie een nieuwe verwarmingsinstallatie plaatst, zit met heel wat vragen, en daar trachten we bij Radson een antwoord op te bieden.” Naast een website voor consumenten lanceerde Radson vorig jaar ook de app Smartbox gericht aan professionals. U vind hem bij iTunes en in de Google play store.

 

Technische bijzonderheden

Radson laat weten dat zowel de Yali Ramo als de Yali Parada een hoog comfort voor de bewoners kunnen bieden, beiden hebben een instelbare oppervlaktetemperatuur volgens drie afgiftes (90°C, 75 °C of 60°C). Ook kunnen het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur ingesteld worden via een digitaal display.

 

Verwarming met stijlgevoel

Met de lancering deze nieuwe radiatoren wil Radson inspelen op het stijlgevoel van zijn klanten. Ze erkennen dat, naast het verwarmingscomfort en de warmteafgifte, de stijl van de radiator ook meespeelt. Daarom werd er geopteerd voor een strakke vormgeving. Zowel Yali Parada als Yali Ramo hebben rechte zijpanelen en een decoratief bovenrooster. Bij Yali Ramo koos Radson voor een geprofileerde voorzijde om haar klanten een design alternatief te bieden.

GERELATEERDE DOSSIERS