Doorzoek volledige site
03 februari 2016 | ARCHITECTURA.BE

now! easy: no-nonsensedesign voor hedendaagse nomaden

De collectie staat voor eindeloze flexibiliteit. Het kwartet (afgebeeld) toont een gebalanceerde samenstelling, waarbij elk element ook sterk op zichzelf staat.
now! easy bestaat uit dertien units die je kunt samenstellen, zoals bij dit sideboard.
Alle units uit de reeks now! easy zijn verkrijgbaar met afwerking in witte lak. Achterpanelen en frames kunnen optioneel in natuurlijke eik of lichtgrijs aangevraagd worden.

In dit digitale tijdperk moet alles sneller én eenvoudiger. Maar ook onze omgeving en levensstijl wijzigt voortdurend. De woonkamerreeks now! easy van hülsta speelt in op de vraag naar flexibele meubels voor een veranderlijke levensstijl: eenvoudig, kwalitatief en modulair voor de nomaden onder ons.

Nomadische levensstijl

Wat moderne nomaden nodig hebben, is flexibiliteit. Want als we ons verplaatsen of verhuizen, moet het snel, gemakkelijk en eenvoudig gaan. De modulaire woonkamerreeks now! easy speelt perfect in op die eisen. De dertien units vormen namelijk de basis voor een vereenvoudigde levensstijl. De stukken zijn onderling te combineren, maar kunnen ook op zich staan en gestapeld of aan de muur gehangen worden. Dankzij de hoge kwaliteit en lichtheid van de modules is verplaatsen geen enkel probleem. En om een vlotte verplaatsing te garanderen, is de montage en demontage heel eenvoudig. now! by hülsta biedt zo een flexibele én betaalbare meubelreeks aan die verschillende levensfasen mee kan.

 

Allrounder

De focus ligt op de essentie, zonder overbodige details. Daarom is de reeks ook overwegend wit. In combinatie met het gekozen materiaal en de nauwgezette afwerking levert dat een helder en tijdloos totaalconcept op. De reeks is een allrounder die zich aanpast aan elke (veranderende) omgeving. now! easy garandeert een duurzame levensstijl, met makkelijk te assembleren stukken die tegen een stootje kunnen én gemaakt zijn van duurzaam hout. De units zijn verkrijgbaar met afwerking in witte lak, waarbij de achterwanden en frames optioneel een accent kunnen krijgen in lichtgrijs of natuurlijke eik.

GERELATEERDE DOSSIERS