Doorzoek volledige site
16 februari 2016 | KARLIEN MOMBERS

Soprema gaat voor street art festival op Batibouw-stand

Efyos

In 2016 pakt Soprema op Batibouw uit met een artistieke beursstand waarin het productgamma niet in zijn pure vorm wordt gepresenteerd. Beursbezoekers ontdekken de  innovaties in waterdichting en thermische isolatie -waaronder Efyos-  in street art-stijl. “Onze producten zijn niet alleen performant, maar maken vooral mooie en duurzame projecten mogelijk”, klinkt het bij Soprema. 

Met het street art festival wil de fabrikant techniek en elegantie verzoenen op een kunstzinnige manier, soms in contrast met de gebruikelijke toepassingen van de producten. De speelse afwisseling tussen grafische vormen en echte producten brengt dynamisme en opent perspectieven.

 

Efyos & XPS-gamma

Soprema lanceert Efyos: één merk voor alle isolatiepanelen. Efyos zorgt voor een betere herkenbaarheid en visibiliteit. Deze brede kijk op de isolatiemarkt vergemakkelijkt eveneens de uitbreiding van het assortiment. Zo voegde Soprema recentelijk het XPS-gamma van het Spaanse dochterbedrijf Topox toe aan het productfolio. De Efyos XPS-lijn omvat vochtbestendige, maat – en drukvaste XPS- isolatieplaten geschikt voor verschillende toepassingen: plat dak, funderingmuur of vloer. Efyos komt naast de andere merken Alsan, Soprema en Flag op een kunstzinnige manier tot leven op Batibouw.  

 

GERELATEERDE DOSSIERS