Doorzoek volledige site
16 februari 2016 | LIZE EVENS

Project Hero award van Intirio voor Emma Geers en Limeshape

EG Wall Board Illustratie | Emma Geers
Stand Intirio
EG Wall Board Illustratie | Emma Geers
Limeshape Illustratie | S&I projects
Limeshape Illustratie | S&I projects

Zij aan zij stonden Emma Geers en Limeshape-S&I projects op Intirio. Ze wonnen de Project Hero award, die wordt uitgereikt aan toonaangevende bedrijven die actief zijn op de projectmarkt. Met Limeshape presenteert S&I-projects oude en originele kalkstuctechnieken. Emma Geers produceert met EG Walls handgemaakte wandpanelen met verschillende texturen. “We vullen elkaar erg mooi aan, en kozen er daarom voor een stand te delen,” luidt het.

Wanddecoratie

Met de verschillende EG Wall Panels en EG Wall Boards toonde Emma Geers haar muurconcepten. Deze ontwierp ze vanuit haar eigen ervaring als interieur- en decoratie schilder. Met de EG Wall Panels brengt ze verschillende muurbekledingen in de vorm van panelen. Hierbij is er keuze uit een 40-tal ontwerpen. Bij deze ontwerpen worden verschillende technieken toegepast; harsen, stoffen, leder en mineralen komen allen aan bod. De verschillende structuurmaterialen worden aangebracht op 3mm PVC-hardschuimpanelen.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De plaatsing gebeurt door verlijming op de muur. Naast deze losse panelen is het ook mogelijke een samenstelling te maken: De EG Wall Boards. Standaard verkrijgbaar in de formaten: 50/50 cm - 60/120 cm en 100/150 cm.

 

Handmade in Belgium

S&I-projects van Sigrid Vanderbeken en Inge Vancauwenberghe brengt met Limeshape oude kalkstuctechnieken terug. Ze ontwikkelenden de minerale kalkpleisters Artisan en Tuscan. Deze zijn vooral gericht aan de professionele plaatser, al hebben ze zelf ook een eigen plaatsingsdienst. Het product bestaat uit een combinatie van kalk en marmerpoeder en kan op muren, vloeren, douches, lavabo’s, trappen, objecten en meubelen aangebracht worden. De kalkvloeren Artisan zijn naadloos. Ze dragen ook het label Handmade in Belgium, dat als kwaliteitslabel authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten erkent.  

 

GERELATEERDE DOSSIERS