Doorzoek volledige site
16 februari 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Screeno Line en Screeno Wave van Betafence verhogen privacy bij bestaande en nieuwe afrasteringspanelen

Illustratie | Betafence
Illustratie | Betafence

Betafence stelt op Batibouw twee nieuwigheden voor. Ze vormen een doeltreffende en esthetische oplossing om privacy te creëren bij nieuwe of bestaande afrasteringspanelen: Screeno Line en Screeno Wave, respectievelijk latten en stroken in pvc.

Op de stand van Betafence gaat dit jaar heel wat aandacht naar oplossingen voor meer privacy rond de woning. De schanskorven, geschikt voor opvulling met verschillende materialen, de houten latten van Bekafor Collfort en den Zenturo Super gevulde wanden met diverse soorten stenen behoren tot het bestaande assortiment en hebben op vlak van privacy hun degelijkheid al bewezen.

Betafor komt nu met twee modulaire nieuwe systemen die op een doeltreffende manier de privacy verhogen. Ze zijn makkelijk te installeren en te gebruikten in combinatie met nieuwe of bestaande paneelafsluitingen.

 

Screeno Line

Deze decoratieve en stijlvolle profielen in pvc zijn compatibel met het residentiële paneelsysteem Bekafor Classic. Ook integratie in de professionele paneelsystemen Nylofor 3D en 3D Multi is mogelijk. Voor beide toepassingen worden de panelen aangeboden in de standaardkleuren groen, antraciet en lichte of donkere imitatiehoutlook.

Installatie kan zonder gereedschap. Zowel de horizontale als de verticale latten worden in het paneel geschoven. De verticale latten worden met behulp van clips bevestigd aan de onderste horizontale draad van het paneel. Een topprofiel werkt het geheel af.

 

Screeno Wave

Voor de panelen Nylofor 2D en Nylofor 2D Super is er de Screeno Wave, flexibele stroken in hoogwaardig polypropyleen die op de juiste lengte worden afgesneden om ze vervolgens doorheen de mazen van een bestaande of nieuw geplaatste omheining te weven. Dat kan op verschillende manieren. Je hebt er echter nooit gereedschap voor nodig.