Doorzoek volledige site
19 februari 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Nieuw concept van Kinedo vervangt in geen tijd een bad door een douche

Kinestone Illustratie | Kinedo
Kinemagic Illustratie | Kinedo
Duo Illustratie | Kinedo

Kinedo lanceert op Batibouw de Kinestone-douchebak met leisteenlook. Daarnaast zet het Kinemagic in de kijker, een innoverend concept waarmee u in een handomdraai uw oude bad vervangt door een nieuwe douche.

Kinemagic is een vernieuwend concept waarmee in minder dan één dag een bad door een ruime douche kan worden vervangen, zonder dat er grote verbouwingen aan te pas komen. De vernieuwde versie heeft een update gekregen en ziet er stijlvoller uit dan zijn voorganger. Daarnaast is hij veiliger en toegankelijker geworden.

 

Bad en douche combineren met Duo

Wie toch liever ook een bad behoudt, kan kiezen voor Duo. Dit is een ruime douche en een comfortabel bad ineen. Het heeft de laagste instap op de markt: 5cm.

 

Douche met leisteenlook

Op Batibouw presenteert Kinedo tevens een nieuw product in zijn aanbod: Kinestone. Deze douchebak met leisteenlook is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en in zes natuurtinten. Het gepantenteerde materiaal van Biolith is van nature minder glad en zeer licht van gewicht. Dit laatste zal vooral bij de installateur als muziek in de oren klinken. Kinestone kan volledig worden ingebouwd en is dus ideaal voor inloopdouches. De douchebak is overigens volledig aanpasbaar en kan tijdens de montage op maat worden gezaagd.

GERELATEERDE DOSSIERS