Doorzoek volledige site
22 februari 2016 | AARON EERDEKENS

Hörmann introduceert kamerhoge voordeuren

Illustratie | Hörmann
Illustratie | Hörmann
Illustratie | Hörmann
Illustratie | Hörmann

De nieuwe ThermoSafe en ThermoCarbon deuren van Hörmann bereiken een hoogte tot drie meter en voldoen daarbij aan alle isolatie- en veiligheidseisen. Met deze kamerhoge voordeuren wil de fabrikant inspelen op de trend van moderne architectuur met open, goed verlichte en transparante ruimtes.

Veiligheid en energiewaarden

De ThermoSafe en ThermoCarbon voordeuren halen uitstekende thermische isolatiewaarden. Ze voldoen aan de eisen die aan lage-energiewoningen en passiefhuizen worden gesteld. Ook op het gebied van de veiligheid voldoet Hörmann ruimschoots. In hoogwaardige gebouwen wordt het gebruik van materiaal met veiligheidsklasses, aangeduid door de term RC, aangeraden. De Hörmann-deuren bereiken hierin een hoge klasse. Het ThermoSafe-model kan tot weerstandsklasse RC 3 worden uitgerust. De ThermoCarbon-deur haalt zelfs klasse RC 4. Dit betekent concreet dat de deur weerstand kan bieden aan inbraakpogingen, wel tot tien minuten lang.

 

Moderne touch

Het vleugeloverdekkende deurblad van de ThermoSafe en ThermoCarbon deuren zorgt voor een stijlvol, strak en egaal effect. De voordeuren zijn in harmonie met de bestaande binnendeuren. Aan de buitenkant zorgen de strakke lijnen van de deuren voor een groter ruimtegevoel. Designs met 3D-effect verlenen het geheel een extra moderne touch. Bij kamerhoge voordeuren wordt dit gevoel zowel aan de binnen- als de buitenkant nog versterkt. De Hörmann aluminium voordeuren zijn nu beschikbaar met hoogtes tot 2,5 of 3 meter.

GERELATEERDE DOSSIERS