Doorzoek volledige site
11 maart 2016 | LIZE EVENS

Structuur aan de muur met wandbekleding van Wood4walls

Illustratie | wood4walls
Cocomosaic Espresso Bliss Illustratie | wood4walls
Envi Teak Illustratie | wood4walls
Memory Old Grey Illustratie | wood4walls

3D wall cladding. Oftewel een houten wandbekleding met een decoratief karakter en sterke akoestische eigenschappen. Wood4Walls specialiseert zich in houten wandafwerkingen die uit de band springen. Ondertussen telt de collectie drie verschillende lijnen met kenmerkend houttype en panelstructuur:  Europees Hardhout, Cocomosaic en Envi Teak.

Kokos, teak en hardhout

Zo is er een lijn uit kokosnoot, die in mozaïekvorm geplaatst wordt. Daarnaast heeft Wood4Walls ook een teakhoutlijn, die een meer rechthoekige structuur bezit. Hierbij is ook de keuze uit latjes met een gelijke of wisselende dikte. Zo is het mogelijk een 3D-effect te creëren. Tot slot is er ook een collectie uit Europees hout. Er is keuze uit eiken, dennen- of notenhout dat in gebeitste of onbehandelde uitvoering verkrijgbaar is.

 

Snelle plaatsing

Wood4Walls wil een snelle en gemakkelijke oplossingen bieden voor verschillende interieurtoepassingen, gaande van bars tot badkamers. Door verlijming op de muur kunnen de panelen eenvoudig geplaatst worden. De verschillende Wood4Walls-panelen kennen en z-vorm, zo kunnen ze geplaatst worden zonder zichtbare lijnen en gaat er geen hout verloren in het proces.

Deze houten wandbekleding is niet enkel ter verfraaiing, zo kunnen ze in kantoren of winkels gebruikt worden om de akoestiek te verbeteren.