Doorzoek volledige site
09 maart 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Wienerberger gaat voor fijn en smal

Bellus Illustratie | Wienerberger

Wienerberger presenteerde zopas een fijn en smal duo: de Eco-Brick gevelsteen en de fijne keramische lei Bellus. Deze materialen voor respectievelijk gevel en dak bieden een ruime waaier aan esthetische mogelijkheden, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Bovendien bieden beide oplossingen extra voordelen.

Meer isolatie dankzij smallere steen

De Eco-brick zorgt voor een gevel met een sterke uitstraling. De Eco-brick is beschikbaar in een ruim aanbod aan kleuren en is dus geschikt voor elke stijl en voor elk gewenst kleurenpalet. De gevelsteen is bovendien tot 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt dus minder ruimte in. Daardoor kunt u dikker isoleren of krijgt u meer woonruimte. Heel interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde.

 

Budgetvriendelijke renovatie met lichte lei

De Bellus is dan weer de lichtste en dunste keramische lei op de markt. Dankzij haar slanke, hedendaagse lijn en de bijhorende hulpstukken oogt uw dak met Bellus uiterst strak en hedendaags. Wilt u oude dakpannen of leien vervangen? Met de Bellus hoeft u in heel wat gevallen de dakstructuur niet te versterken. De keramische lei weegt immers heel licht. Ideaal dus voor een budgetvriendelijke renovatie.

 

GERELATEERDE DOSSIERS