Doorzoek volledige site
15 maart 2016 | AARON EERDEKENS

Ventilair laat ventilator met smartphone besturen

Illustratie | Ventilair
Illustratie | Ventilair
Illustratie | Ventilair

De nieuwe ventilator Vent-Axia Svara van Ventilair is een automatische ventilator voor in de badkamer en de keuken die via een smartphone of tablet kan worden aangestuurd door middel van een app. De Svara beschikt over state-of-the-art regeltechnologie, verbruikt een minimum aan energie en is eenvoudig te reinigen. Het is mogelijk om met een smartphone meer dan vijf ventilatoren aan te sturen.

De Vent-Axia Svara is een slimme, efficiënte en stille ventilator en wil de traditionele ventilatie tot een hoger niveau tillen. Bij de Zweedse ontwikkeling van het nieuwe model heeft Ventilair niet bespaard op materialen en kwaliteit. De Svara beschikt over state-of -the-art regeltechnologie, verbuikt een minimum aan energie en is eenvoudig te reinigen. Daarbij is de badkamerventilator erg gemakkelijk te plaatsen. Na het aansluiten op de gewenste locatie werkt hij automatisch. De Svara is met zijn maximale geluid van 20 decibel ook buitengewoon stil. Hij is tevens geschikt voor installatie in vochtige ruimtes. Behalve in woningen kan de Svara door middel van een 12V voeding even eenvoudig worden geïnstalleerd in bijvoorbeeld boten en campers.

 

Bediening via app

Bij levering staat de Svara ingesteld als een automatische badkamerventilator. Die basisinstelling is een continue lage ventilatiestand met vraagsturing op basis van vocht- en aanwezigheidsdetectie. Dit verzekert een constante gezonde luchtcirculatie en een beter binnenklimaat in het huis. Met de Vent-Axia Connect App is het ook mogelijk om meer functies te ontgrendelen. Zo plan je met de kalenderfunctie de werking van de Svara automatisch in. Je kan ook de vocht- en lichtsensor instellen of een nalooptijd of de gewenste luchtvolumes aanpassen. Elke Vent-Axia Svara ventilator onderging een strenge kwaliteits- en veiligheidstest alvorens ze werden verspreid. Dankzij deze test biedt Ventilair iedere klant een garantie van vijf jaar aan.

GERELATEERDE DOSSIERS