Doorzoek volledige site
23 maart 2016 | JEROEN SCHREURS

‘Trimless’-concept is blikvanger van Tense op Light + Building

Trimless
De stappen van de Invisible Switch

Tense Top Design Switches is een high-end ontwikkelaar en producent van designschakelaars, room controllers, bewegingsdetectoren en afdekplaatjes voor stopcontacten. Het bedrijf richt zich vooral op hedendaagse, moderne en luxueuze projecten. Op Light + Building stelde Tense enkele opvallende producten voor, zoals de ‘Trimless’-inbouwmogelijk en de ‘Invisible Switch’.

Naast het gebruikelijke assortiment van glas, witte corian, aluminium, bronze en steen, heeft Tense recent nog enkele nieuwe afwerkingen aan haar gamma toegevoegd. Zwarte corian, metaal en hout vervolledigen nu het Tense-aanbod.

Op Light + Building pakte het bedrijf ook met het Trimless-concept uit. Alle schakelaars, roomcontrollers en stopcontacten uit het Tense-gamma kunnen met dat concept worden ingebouwd. Resultaat: geen randen meer, maar één mooi glad oppervlak dankzij de sterke, brandwerende en eenvoudige inbouwarmatuur die bovendien heel gemakkelijk in te plaasteren en te overschilderen is.

Tense gaat nog een stapje verder met de ‘Invisible Switch’, een gemakkelijk te installeren schakelaar die voldoet aan de hoogste standaarden en die voor elk oppervlak gebruikt kan worden. Zijn inbouwarmatuur maakt het mogelijk om een in-wall schakelaar te creëren die elegant, stijlvol en nauwelijks zichtbaar is.