Doorzoek volledige site
31 maart 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Modulair bouwen en comfort gaan hand in hand

De tijd dat modulair bouwen met prefabunits niet meer was dan enkel wat veredelde containers bij elkaar plaatsen, ligt gelukkig ver achter ons. Dat bewijzen de luxe units van DS Units. Ze bieden veel comfort, zijn makkelijk te monteren en te demonteren en zijn bovendien erg milieuvriendelijk.

DS Units zegt een trendsetter te zijn op de markt voor luxeunits. Ze zijn continu op zoek naar goede modulaire oplossingen voor iedereen die op zoek is naar meer dan een de klassieke container. De units zijn dan ook uitermate geschikt als kantoor of als bijgebouw. De units sluiten perfect en feilloos aan op het bestaande gebouw.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

De kantoorunits zijn opgebouwd uit een gecoate stalen constructie. De wanden kunnen bestaan uit hoogwaardige houtsoorten, behandelde metalen platen, equitone panelen of vezelcement panelen. Ze zijn voorzien van 100 mm isolatie. Op het vlak van energiezuinigheid scoren de units dus veel beter dan de klassieke containers. De vloer wordt opgebouwd uit een stalen constructie, geïsoleerd en afgewerkt in verschillende lagen. De glazen units hebben als frame een zware gecoate stalen constructie. De ramen zijn uitgevoerd in aluminium. Ook hier is een isolatie van 100 mm voorzien en zijn diverse binnenafwerkingen mogelijk.

 

Makkelijk en snel

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het bouwen met units. Zo zijn ze makkelijk te transporteren en eenvoudig te monteren en demonteren. Het is een modulair concept. Uitbreiden is dus steeds mogelijk.