Doorzoek volledige site
31 maart 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Ceilux Led Dot geeft functioneel plafond een moderne look

Door middel van perfect geïntegreerde Ceilux-verlichtingsarmaturen worden de Ceilux metalen systeemplafonds naar een hoger niveau getild. Het uitgebreide gamma van verlichting geeft de architect/klant de mogelijkheid het plafond aan te passen aan de behoeften en wensen van iedere project. Ceilux stelt nu de LED Dot voor, de nieuwste aanvulling van het aanbod.

De LED Dot is een trimless geïntegreerde highpower ledmodule in een 600 x 600 metalen plafondtegel. De armatuur is steeds voorzien in uitgelaserde tegel in dezelfde uitvoering en kleur van het plafond.

 

Toepasbaarheid

De Ceilux LED Dots geven een moderne en eigentijdse uitstraling aan het metalen systeemplafond, zonder in te boeten op de voordelen hiervan. De LED Dot is een veelzijdig product met een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden, of het nu gaat om sfeerverlichting, verlichting van gangen of hoofdverlichting van een bureau.  

 

Gamma

Het LED Dot-gamma bestaat uit 3 producten: LED Dot 1 , LED Dot 3 en LED Dot 9. De LED Dot kan optioneel dimbaar worden verkregen, een Bluetooth receiver en de Casambi app maken draadloze dimbaarheid eveneens mogelijk.

 

Integratie

Door de beperkte inbouwhoogte van 16mm zijn de armaturen lager dan de plafondstructuur en kunnen ze dus steeds zonder problemen geïnstalleerd worden.

 

Kwaliteit

Bovendien zijn de verschillende types van de LED Dot uitgerust met de op vandaag meest performante LEDs en drivers. De Led Dot is niet alleen milieuvriendelijk en esthetische mooi ogend maar tevens een kwalitatieve lange termijn oplossing, met minstens 50.000 branduren.

GERELATEERDE DOSSIERS