Doorzoek volledige site
04 april 2016

Knauf Discovery Days op 15 en 16 april in Brussels Kart Expo

De eerste editie van het nieuwe beursconcept van Knauf, de Knauf Discovery Days, was een schot in de roos. De positieve reacties van de bouwprofessionals op de tweedaagse van 18 en 19 maart in Luik bewijzen dat de opzet tegemoet komt aan de diverse verwachtingen. Het hele concept wordt binnenkort nog eens overgedaan in Groot-Bijgaarden: op 15 en 16 april informeert en inspireert Knauf in Brussels Kart Expo professionals én particulieren met (ver)bouw- en afwerkingsvragen.

Geen Knauf te bespeuren op Batibouw dit jaar. In plaats daarvan werd, op een steenworp van de Knaufsite in Engis, een eigen beurs op touw gezet. “Simpelweg omdat we op deze manier ons hele gamma kunnen laten zien”, zegt Dirk Schumacher van Knauf. “Dat is de laatste jaren stevig uitgebreid, zodat we hier in alle comfort onze informatie, opleidingen en demonstraties kunnen geven. De sterke interesse toont aan dat daar wel degelijk behoefte aan bestaat, waar we natuurlijk heel blij mee zijn.”

 

Vijftig medewerkers paraat

Op de Knauf Discovery Days deelt de bouwspecialist zijn expertise met zowel voorschrijvers, aannemers, groothandelaars en vakmensen (op de eerste dag) als met particulieren die op zoek zijn naar informatie voor het eigen bouwproject (op de tweede dag). Meer dan vijftig medewerkers staan paraat met uitleg rond het gamma van Knauf, van de alom bekende gipsproducten en isolatiematerialen tot innovatieve groendaksystemen, mortels en lijmen, voegenvullers, vochtbestendige en akoestische systemen en nog veel meer.

 

Inschrijven verplicht

Op 15 en 16 april strijkt Knauf met de Discovery Days neer in Kart Expo in Groot-Bijgaarden. De eerste dag is bedoeld voor vakmensen, op de twee dag zijn particulieren welkom. De toegang is gratis, wel wordt gevraagd vooraf in te schrijven via www.knaufdiscovery.be. Hier vindt u overigens meer informatie.

 

Alles op een rijtje

  • Toegang gratis
  • Code verplicht voor de bouwprofessional
  • Inschrijven verplicht via www.knaufdiscovery.be 
  • De Knauf Discovery Days staan gepland op: vrijdag 15 en zaterdag 16 april in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden)