Doorzoek volledige site
06 april 2016 | ARCHITECTURA.BE

Building Websites: eerste websitebouwer die zich focust op bouw en architectuur

Building Websites: eerste websitebouwer die zich focust op bouw en architectuur

Redactiebureau Palindroom en IT-bedrijf Datacross hebben de krachten gebundeld en hebben zopas het nieuwe bedrijf Building Websites opgericht. Building Websites is de eerste websitebouwer die zich volledig zal focussen op bouw en architectuur. De verregaande specialisatie in bouw en architectuur deelt Building Websites met zusterbedrijf Redactiebureau Palindroom dat zijn aandacht toespitst op communicatie en redactie voor bedrijven actief in de bouw en architectuur. 

Redactiebureau Palindroom werkt al geruime tijd samen met IT-bedrijf Datacross van Kurt Kellens. Datacross was immers samen met SibeMedia verantwoordelijk voor het IT-werk achter Architectura.be, de eigen architectuursite van Redactiebureau Palindroom. Architectura.be is op 6 jaar tijd uitgegroeid tot de meest bezochte architectuursite van België. Eind april wordt de nieuwe versie van Architectura.be voorgesteld. De site krijgt een totale make-over en er werd danig gesleuteld aan de navigatiestructuur en opbouw van de site. De nieuwe versie van Architectura.be wordt alleszins een referentie die kan tellen voor Building Websites.

 

Content inbegrepen

Doordat Redactiebureau Palindroom en Building Websites tot dezelfde familie behoren, hoeven  klanten van Building Websites zich geen zorgen te maken over de content van hun site. De ervaren redacteurs van Palindroom kennen de bouw- en architectuursector door en door en kunnen zowel in het Nederlands als in het Frans ook de content van nieuwe websites voor hun rekening nemen.

 

Hoe moeilijker hoe liever

Een andere belangrijke troef van Building Websites is dat het zich absoluut niet laat afschrikken door complexe opdrachten. Integendeel. Hoe meer databases er geïntegreerd moeten worden, hoe meer programmeerwerk erbij komt kijken, hoe liever. De nieuwe website van Architectura.be die tal van databases bevat die met elkaar geconnecteerd zijn, vormt daar een mooi voorbeeld van.