Doorzoek volledige site
07 april 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Scoor met natuurlijke ventilatie tijdens nieuwe seminarreeks van Duco

Hét sportevenement van dit jaar komt steeds dichterbij: het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk! Het is echter nu al duidelijk dat niet enkel de Rode Duivels deze zomer zullen scoren. In vier spraakmakende voetbaltempels geeft ventilatiespecialist Duco samen met twee gerenommeerde gastsprekers de perfecte voorzet voor het realiseren van betaalbare en gezonde E50-woningen, zodat er enkel nog maar moet worden afgewerkt!

Tijdens Duco’s gratis seminarreeks ‘Scoren met natuurlijke ventilatie’ in mei verschijnt Bruno Deraedt voor de eerste helft aan de middenstip. Als ingenieur-architect en bestuurder van BAST architects & engineers gaat hij op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan de hand van twee E50-cases (nieuwbouw en renovatie) dieper in op de nieuwe STS Ventilatie en de forfaitaire berekeningsmethodiek anno 2016.

Na de rust zet Koen Van Hoyweghen, Senior Promotor bij Deceuninck nv - Benelux, zijn beste beentje voor om de score verder uit te bouwen. Dat een boeiend samenspel tussen twee centrale (markt)spelers zijn vruchten afwerpt op het K- en E-peil van een woning, laat Van Hoyweghen tijdens de tweede helft duidelijk zien.

In de beslissende fase van de strafschoppen is het ook Bruno Deraedt die het verlossende schot voor zijn rekening neemt. Aan de hand van enkele ‘facts and figures’ worden de bezoekers niet langer in spanning gehouden en vernemen ze hoe haalbaar en betaalbaar het vandaag de dag is om E50-woningen te realiseren met natuurlijke ventilatie!

Elk van de vier vooropgestelde seminars vindt plaats op een unieke locatie, in lijn met het thema:

  • Woensdag 11 mei: Ghelamco Arena (Gent)

  • Donderdag 12 mei: Constant Vanden Stockstadion (Anderlecht)

  • Woensdag 25 mei: Cristal Arena (Genk)

  • Donderdag 26 mei: Bosuilstadion (Antwerpen)

Geïnteresseerden die deze match vanop de eerste rij wensen te beleven en graag een ‘ticket’ willen bemachtigen, kunnen zich inschrijven op www.duco.eu/seminars2016. Snel inschrijven, is de boodschap, want de plaatsen voor dit kosteloze event zijn beperkt!