Doorzoek volledige site
07 april 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Enjoy Concrete breidt uit, De Brabandere wordt de nieuwe betonleverancier

Na het bericht van sluiting van de Holcim betoncentrale in Veurne kreeg Bernard Joye, zaakvoerder van het prefabbedrijf, Enjoy Concrete het even warm. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Nu sloot Enjoy Contrete voor de levering van het beton een deal met De Brabandere uit Veurne

Enjoy Concrete geniet al jaren een uitstekende reputatie als producent van kwaliteitsvolle geprefabriceerde zicht-, structuur-, en designbetonelementen. Vooral de uiterst gladde bekisting en het zelfnivellerend beton dragen bij tot de productkwaliteit.

 

Japans concept

Bernard Joye was dan ook een graag geziene klant bij Holcim. Met Holcim had Enjoy Concrete een Japans concept ontwikkeld waarbij vloeibare, zelfverdichtende en zelfnivellerende beton ontwikkeld kon worden. Voor Holcim was dit ook een mooi visitekaartje. 

Enjoy Concrete kreeg dan ook als eerste de kans om de site aan te kopen. Samen met De Brabandere uit Veurne kwam er een mooie deal tot stand. Enjoy Concrete kan zijn productiehal uitbreiden met een halve hectare en De Brabandere zal de betoncentrale verder uitbaten en dit vanaf 1 april 2016.