Doorzoek volledige site
28 april 2016 | PHILIPPE SELKE

Forbo’s Marmoleum Linear Striato definieert de ruimte

Met de vernieuwde Marmoleum Striato collectie presenteert Forbo Flooring spannende lineaire vloer ontwerpen in zowel warme neutrale kleuren als uitgesproken heldere kleuren. Het organische lineaire patroon geeft uw vloer een natuurlijke, huiselijke sfeer.

Striato Textura voegt een tastbare dimensie toe en met zijn natuurlijke reliëf creëert het een levendige vloer die speelt met de subtiele schaduwen van de schijnwerper. De natuurlijkheid van Marmoleum Striato Textura & Original zijn het antwoord op de trend voor tastbaarheid en het huiselijke gevoel.
 

Veiligheid, duurzaamheid, tastbaarheid

In contrast, de Marmoleum Striato Colour vloeren benadrukken de helderheid en kleurrijke ruimtes die kunnen worden gemaakt met Marmoleum vloeren.
Forbo Marmoleum vloeren staan ​​voor veelzijdigheid, duurzaamheid en nu ook voor tastbaarheid. De Striato Textura collectie komt met 2 abstracte embossing texturen: 'Flow' en 'Driftwood'. Het toevoegen van reliëf opent een prachtige kans om te spelen met de subtiele schaduwen gecreëerd door het licht.

GERELATEERDE DOSSIERS