Doorzoek volledige site
12 mei 2016 | ARCHITECTURA.BE

Special restauratie en erfgoed: bezorg ons input!

C-mine, Genk. Illustratie | wimdries.be

Volgende week verstuurt Architectura.be een special over restauratie en erfgoed. Zit er een project of product in uw portfolio dat perfect in deze nieuwsbrief past? Laat het ons weten!

Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer gespecialiseerde content, gaat Architectura.be dit jaar nog meer inzetten op zijn dossiers en op extra nieuwsbrieven rond specifieke thema’s.

 

Restauratie & erfgoed

De eerstvolgende special behandelt de thema’s restauratie en erfgoed. Als u ons content aanlevert die interessant is voor onze doelgroep, wijden we daar graag een artikel aan. Liefst ontvangen we tekst (Word-document of pdf) en beelden (hoge resolutie, jpg).

We zijn hiervoor niet op zoek naar commerciële teksten of publireportages, maar wel naar content die relevant is voor de voorschrijvers. Dat mogen artikels zijn over nieuwe producten maar ook technische artikels en zeker ook casestudies.

 

Nieuwsbriefbanner

Wil u een banner plaatsen in deze special? Neem dan contact op  met onze sales verantwoordelijken Davy en Inge of met Mathijs, verantwoordelijk voor after sales.