Doorzoek volledige site
01 juni 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

CWS Paradise Air Bar biedt geurconcept voor elke ruimte

De CWS Air Bar is een nieuw geurconcept dat sfeer in een ruimte creëert en het welzijn bevordert. Met een aantrekke­lijk ParadiseLine ontwerp en intelligente technologie is deze geurdispenser een nieuwe, slimme standaard op het vlak van werking en uitstraling.

Met zijn recht, gestroomlijnd design past deze dispenser naadloos in elke omgeving. Dankzij het verwisselbaar paneel matcht zijn kleur perfect met de ruimte en met bestaande ParadiseLine producten. Optioneel: met een full-service-overeenkomst zorgt CWS voor de instal­latie en het onderhoud van de dispenser. CWS verzorgt ook de complete klantenondersteuning, inclusief het instellen van de dispenser, het omwisselen en het leveren van verbruiksartikelen zoals cartridges en batterijen.

 

De lucht verbeteren met CWS

Kantoorgebouwen, openbare instellingen, restaurants, bars en winkels of spa‘s: onaangename geuren zijn onvermijdelijk wanneer veel mensen bij elkaar komen. Meubels, tapijten en kunststoffen kunnen ook een bron van slechte geuren zijn. Om een aangename lucht in elke ruimte te garanderen, is een geurconcept dat aangepast is aan de verschil­lende gebruikszones van essentieel belang. CWS biedt een gamma aan van negen verschillende geuren en garandeert zo een echt aangename geur in elke ruimte. Van inspirerende, frisse of zoete bloemige geuren tot fruitige tonen, onze geuren geven uw ruimten een echt kwaliteitsgevoel.

 

Geurneutralisatie

De geuren van CWS werden niet enkel ontwikkeld om onaangename geuren te camoufleren, maar tevens om ze te neutraliseren. Ze richten zich op slechte geuren zoals rook, zweet en WC geuren. Deze zogenaamde geurneutralisatie biedt een tegenwicht voor onaangename geuren, waardoor ze verdwijnen. D speciaal ontwikkelde parfums beschikken over een breed gamma aan neutraliserende aroma’s. Deze zijn aangepast aan verschillende zones, waar ze telkens bijzonder doeltreffend zijn.

 

Getest en gecertificeerd

Alle CWS-geuren voldoen aan de IFRA richtlijnen voor interieurparfums. Deze bevestigen dat dit product niet schadelijk is voor mens of milieu. Dit werd tevens getest en geverifieerd door een onafhankelijk testinstituut. Enkel bestanddelen zonder allergenen of schadelijke effecten voor het milieu worden in de CWS geuren gebruikt.