Doorzoek volledige site
02 juni 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Inklikbare led-deksels voor DLP en andere Legrand klik-in systemen

Na de uitbreiding vorig jaar van het DLP klik-in programma met een stalen variant, breidt Legrand haar assortiment nu verder uit met inklikbare led-deksels.

Gemakkelijk extra verlichting creëren

Voortaan kunnen de deksels van de DLP klik-in op heel eenvoudige wijze worden uitgewisseld met led-deksels. Zo creëert men extra licht - als extra werkplekverlichting of als bijdrage aan meer veiligheid in drukke zones - in het toch al bestaande wandgootsysteem. Daarnaast kunnen de groen/rode led-deksels gebruikt worden als signaalfunctie, om aan te geven of een ruimte al dan niet vrij is.

De led-deksels worden toegepast in tertiaire gebouwen. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met diverse systemen: van klik-in kolommen tot de DLP klik-in en GWO klik-in wandgoten.

 

Duurzaam en efficiënt werkplekken bouwen

Legrand werkt continu aan het op elkaar afstemmen van alle installatie-onderdelen. Dat heeft alles te maken met haar geloof in efficiënt en duurzaam gebouwde werkplekken. Naast de perfecte integratie van het Mosaic schakelmateriaal - met meer dan 200 functies - en de wandgoot, is daar met de led-deksels nu ook een stukje verlichting aan toegevoegd.

GERELATEERDE DOSSIERS