Doorzoek volledige site
13 juni 2016 | AARON EERDEKENS

Marlux introduceert collectie designtegels met nieuwe beschermlaag

Marlux introduceert collectie designtegels met nieuwe beschermlaag Illustratie | RCA Group
Illustratie | RCA Group
Illustratie | RCA Group
Illustratie | RCA Group

Tegelfabrikant Marlux introduceert een nieuwe collectie designtegels met zes motieven die geschikt zijn voor het aanleggen van een terras. Marlux heeft namelijk een nieuwe procedure ontwikkeld om patronen, kleuren en structuren aan te brengen op beton. De opties gaan van een charmant retroterras in een stadstuin tot een rustieke buitenruimte op het platteland.

Drie jaar onderzoek ging vooraf aan de nieuwe collectie designtegels van Marlux. De nieuwe methode die Marlux hanteert biedt een waaier aan designmogelijkheden. Dankzij de investering vertaalt Marlux al zijn gewenste patronen, kleuren en structuren naar een eigentijdse terrastegel met alle gebruiksvriendelijke voordelen van beton, alle kwaliteitsgaranties van de traditionele tegel en met een vernieuwde bescherming M-Coat, die nog slijtvaster is. De nieuwe generatie tegels doorstond alvast de Duitse QUV-kwaliteitstest.


Mosaic Arabica & MosaIc Oase

De Mosaic Arabica & MosaIc Oase zijn ideaal voor het terras van een pastorijwoning of een huis in hoevestijl. De Mosaic Arabica ademt een rustieke sfeer uit, beschikt over warme kleuren en heeft 18 kleine patronen die verwerkt zijn verwerkt in 8 verschillende tegels. De Mosaic Oase is de moderne tegenhanger met koelere tinten die in een eigentijdse architectuur of industriële bouwstijl past. De tegels met mozaïekmotieven kunnen dienen als accent in een groter terras, als blikvanger voor een schaduwhoekje of als volwaardig terras in een authentieke stadstuin.

 

Caliza Saffier

De Caliza Saffier is een nieuwkomer die heel wat troeven combineert. De tegel past bij tal van bouwstijlen, van traditionelere tot hedendaagse, is onderhoudsvriendelijk en is maatvast. De collectie beschikt over 20 verschillende tekeningen die de authentieke look van Belgische blauwe hardsteen kunnen creëren.

 

Leyo Tormenta

De indrukwekkende natuurlijke look van leisteen combineren met alle praktische voordelen van beton? Leyo Tormenta weet hoe. In deze onderhoudsvriendelijke tegel met virtueel reliëf kan geen vuil blijven hangen. Bovendien hoef je niet voor je terras te vrezen bij koudere temperaturen. Want waar leisteen al eens durft schilferen, is deze betonnen tegel op-en-top vorstbestendig en maatvast.

 

Forest Maple Grey

De betonnen terrastegels Forest Maple Grey beschikken over de naturelle look van verweerd hout zonder dat ze de gebruiker opzadelen met moeilijkheden als mos, gladheid, kromtrekken, splinters, enzovoort. Noch zijn er schroeven nodig om de tegels te plaatsen, wardoor roest en vuilophoping onder het terras geen problemen kunnen vormen. De 5 verschillende tegels uit de collectie zijn daarom erg gebruiksvriendelijk.

 

Mystica Polaris

De nieuwe Mystica Polaris heeft een lichte kleur en een gevlamd design dat een terras een uitnodigende blik kan geven. De 14 verschillende tegels gaan sfeervol op in hun omgeving en zijn onderhoudsvriendelijk. Dankzij het design blijven vlekken zo goed als onzichtbaar en dankzij de beschermende M-Coat wordt ook vuil grondig geweerd.

GERELATEERDE DOSSIERS