Doorzoek volledige site
13 juni 2016 | AARON EERDEKENS

Grohe ontwerpt strak vormgegeven keukenkraan met professionele sproeikop

Illustratie | Grohe
Illustratie | Grohe
Illustratie | Grohe

De Grohe Eurocube keukenkraan met nieuwe professionele sproeikop laat vorm en functie samensmelten in een kubische stijl. Deze kraan beschikt over een architecturaal karakter en een gebruiksvriendelijke technologie. Omdat de Grohe Eurocube minimalistisch design combineert met ergonomie, zorgt de kraan voor een moderne esthetiek en professionele prestaties.

Geometrische vormen en kubisch ontwerp

De kraan met professionele sproeikop verlicht kleine en grote huishoudelijke taken. De Eurocube is een centraal item in de keuken met een karakteristiek design met geometrische vormen en een kubisch ontwerp. De vierkante vormgeving van de kraan komt terug in de doucheknop. Vanwege de vierkante sproeikop volgt ook de waterstroom de strakke, hoekige vormen. De Eurocube bevat details, zoals de opening in de bedieningshendel, die ervoor zorgen dat het ontwerp niet te zwaar oogt. De kraan wordt afgewerkt in chroom of stijlvol mat Supersteel.


Twee sproeistanden

De Eurocube beschikt zowel over een bijzondere esthetiek als over gebruiksvriendelijke technologieën. De 360 graden ronddraaiende verennek maximaliseert het bereik van de slang, waardoor hij gemakkelijk met één hand kan worden bediend. Daarnaast biedt de doucheknop twee sproeimogelijkheden. Eén die een conventionele waterstroom toelaat en een meer krachtige straal om efficiënt te kunnen schoonmaken. De ergonomisch vormgegeven knop met licht afgeronde hoeken op de stevige metalen bovenkop maakt het gemakkelijk om tussen deze twee standen te switchen.

 

Zachte controle over waterstroom en temperatuur

Naast de professionele doucheslang heeft de Eurocube ook een 28 millimeter grote temperatuurbegrenzer. De Grohe SilkMove-technologie staat dan weer garant voor een nauwkeurige en zachte controle van de waterstroom en de temperatuur van het water. Tot slot opent de hendel naar voren, om te voorkomen dat deze de muur of tegels achter de kraan beschadigt.

GERELATEERDE DOSSIERS