Doorzoek volledige site
09 juni 2016 | ARCHITECTURA.BE

Special BAKSTEEN: bezorg ons input!

21 juni verstuurt Architectura.be een special over baksteen. Zit er een project of product in uw portfolio dat perfect in deze nieuwsbrief past? Laat het ons weten!

Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer gespecialiseerde content, gaat Architectura.be dit jaar nog meer inzetten op zijn dossiers en op extra nieuwsbrieven rond specifieke thema’s.

 

Baksteen

De eerstvolgende special behandelt het thema baksteen. Als u ons content aanlevert die interessant is voor onze doelgroep, wijden we daar graag een artikel aan. Liefst ontvangen we tekst (Word-document of pdf) en beelden (hoge resolutie, jpg). Deadline: 15 juni. 

We zijn hiervoor niet op zoek naar commerciële teksten of publireportages, maar wel naar content die relevant is voor de voorschrijvers. Dat mogen artikels zijn over nieuwe producten maar ook technische artikels en zeker ook casestudies.

 

Nieuwsbriefbanner

Wil u een banner plaatsen in deze special? Neem dan contact op  met onze sales verantwoordelijken Davy en Inge of met Mathijs, verantwoordelijk voor after sales.

GERELATEERDE DOSSIERS