Doorzoek volledige site
14 juni 2016 | PHILIPPE SELKE

Fireforum Congres 2016: call for papers

Wil u uw expertise omtrent brandveiligheid delen met een publiek dat bestaat uit voorschrijvers, brandweerlui, preventieadviseurs, wetenschappers, architecten, ingenieurs, gebouwbeheerders, fabrikanten en installateurs? Dat kan! Middels een lezing op het Fireforum Congres dat plaatsvindt op 24 november 2016 in Brussel. 

De presentaties worden onderverdeeld in 2 categorieën:

  • Wetenschappelijk onderzoek
  • Brandveiligheid in de praktijk

De inhoud van de lezingen mag niet commercieel zijn.

 

Binnen de rubriek ‘Wetenschappelijk onderzoek’ moet een toekomstvisie vormen. Welke ontwikkelingen op het vlak van brandveiligheid kunnen we verwachten? Welke nieuwe inzichten zullen die visie sturen? De lezingen vinden plaats in het Engels.

In de categorie ‘Brandveiligheid in de praktijk’ komen de huidige toepassingen aan bod. Wat is de huidige stand van zaken? Welke praktische tips kan u geven omtrent effectieve brandveiligheid? Hoe gaat u in de praktijk om met nieuwe regelgevingen en innovatieve technieken? (Taal; Nederlands of Frans).

In beide categorieën zoekt de organisatie zowel technologische ontwikkelingen als ontwikkelingen binnen het thema ‘mensen en brandveiligheid’: denk aan gedrag, organisatie, training, informatie, bewustwording, etc. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Informatie over nieuwe wetgeving, standaarden en regulering is ook altijd welkom.

 

Voorstellen kan u inzenden tot 25 juni via dit formulier

GERELATEERDE DOSSIERS