Doorzoek volledige site
14 juni 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Sarlon akoestisch vinyl combineert geluidsdemping met behoeften commerciële ruimtes

De vloerbedekkingen uit het akoestische vinylassortiment Sarlon van Forbo zijn zo ontwikkeld dat ze geluidshinder zoveel mogelijk beperken en tegelijk voldoen aan de behoeften in commerciële ruimten waar veel mensen komen. Onze akoestische Sarlon vinylvloeren dempen het geluid met 15 dB en 19 dB, en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en designs.

Geluidshinder zoveel mogelijk beperken 
De vloerbedekkingen uit Forbo’s akoestische vinylassortiment Sarlon zijn zo ontwikkeld dat ze geluidshinder zoveel mogelijk beperken en tegelijk voldoen aan de behoeften in commerciële ruimten waar veel mensen komen. Die kwaliteiten heeft Forbo bovendien uitvoerig getest. Afhankelijk van de beoogde toepassing biedt het akoestische vinylassortiment Sarlon twee niveaus van geluidsdemping: 15 dB en 19 dB. 

 

Nieuw designconcept 
Voor het nieuwe Sarlon designconcept heeft Forbo Flooring rekening gehouden met de vereisten op de markt en de behoeften van klanten. Het resultaat is een mooi én functioneel akoestisch vloerassortiment. Ten opzichte van het eerste internationale akoestische vinylassortiment is de nieuwe Sarlon collectie harmonieuzer en verfijnder. Dit assortiment weet de klant ongetwijfeld te overtuigen. Niet alleen door de meest verbluffende designs op de markt, maar ook door de uitgebreide kleurkeuze, combinatiemogelijkheden en opbouwopties. Zo speelt deze collectie in op elke behoefte op het vlak van akoestische vloerbedekking.

GERELATEERDE DOSSIERS