Doorzoek volledige site
01 augustus 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Forbo deelt collectie tapijttegels op in drie "werelden"

Waar begint u bij het kiezen van een vloer? Kleur, materiaal, design, functionaliteit, prijs? Het aanbod is enorm. De Tessera-tapijttegelreeks van Forbo kiest u uit drie boeken, met meer dan driehonderd items, met ieder zijn eigen prijscategorie. Naast de individuele aanpak per collectie heeft Forbo ze in drie groepen, of werelden, opgedeeld om te tonen welke items uitstekend bij elkaar passen.

Wereld van Tessera 1

In de wereld van Tessera deel 1 bundelt Forbo verschillende collecties die perfect kunnen worden gecombineerd en van nature bij elkaar passen. Het zijn ofwel lussenpool items of random lay batchless. Alle items zijn ontworpen om hun goede looks te behouden in die ruimtes van een gebouw die de meeste bezoekers over de vloer krijgen.

Deze collectie bevat:
Barcode
Basis
Format
Inline
Layout & Outline
Mix

 

Wereld van Tessera 2

De wereld van Tessera deel 2 staat in het teken van stijlvolle, duurzame en solide tapijttegels in lussenpool of gecombineerde pool met de robuustheid van een conventioneel lussenpool product, maar met de mooiere esthetica en het luxueuzere gevoel van een gesneden pool tapijttegel.

Deze collectie bevat:
Alignment
Contour
Create Space 1
Create Space 2
Create Space 3
Diffusion

 

Wereld van Tessera 3

In de wereld van Tessera deel 3 biedt Forbo een mix van collecties en constructies. Er is luxueuze lussenpool, gecombineerde pool, gesneden pool en fusion bonded voor de ultieme kleurenkeuze.

Deze collectie bevat:
Acrobat
Arran
Circulate
Ethos
Helix
Rippleweave2

GERELATEERDE DOSSIERS