Doorzoek volledige site
30 juli 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Legrand stelt met Megaline Rack een nieuwe semi-modulaire UPS voor

De Megaline Rack is het nieuwe type UPS waarmee Legrand haar bestaande assortiment vervolledigt. Het semi-modulaire ontwerp is een essentiële troef bij zeer kritische toepassingen zoals productieomgevingen en serverruimten, omdat het de interventietijd bij een storing fundamenteel korter maakt.

De UPS geeft duidelijk aan waar de storing zich precies situeert en dus is het gewoon kwestie de betrokken printplaat te vervangen. Snel en makkelijk.

 

Veiligheid en autonomie

De Megaline Rack kan ingebouwd worden in een 19" datakast. De online dubbele conversietechnologie vangt de spanning op en filtert deze. De UPS is geschikt voor 1-fasesystemen en is standaard voorzien van een RS-232 poort. De autonomie kan worden uitgebreid door middel van losse batterijkasten. Een ‘back-feed’ beveiliging voorkomt dat de spanning terugloopt en voorkomt dus ook potentieel gevaarlijke situaties. Een andere veiligheidsfunctie ten slotte is de EPO (Emergency Power Off) noodstop, die er voor zorgt dat de installatie bij een noodstop onmiddellijk spanningsloos wordt gemaakt.

GERELATEERDE ARTIKELS