Doorzoek volledige site
17 augustus 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Hoofdkantoor Bajart krijgt slijtvaste en geluidsreducerende vloer

De nieuwe bedrijfszetel van Entreprise Bajart, gelegen in het pas aangelegde Ecolys-park in Suarlée, bestaat uit kantoren en zones voor werkplaatsen en industriële magazijnen. Sika plaatste er een gladde, matte en slijtvaste vloer.

Voor de vloerbekleding van de verschillende administratieve ruimtes zoals de hal, kantoren, vergaderzaal en sanitair werd gekozen voor een speciale behandeling. Ze moesten namelijk worden voorzien van een slijtvaste, makkelijk te onderhouden, geluidsreducerende en comfortabele vloer die compatibel is met vloerverwarming en in een moderne look past.

 

De oplossing van Sika

Om een vloerbekleding te vinden die aan al deze voorwaarden voldoet, werd gekozen voor Sika ComfortFloor® in de kleur Deep Iron. Na het stofzuigen van de deklaag werd een primerlaag Sikafloor®-156 aangebracht, een niet-gesolventeerde epoxyhars. Hierover werd de hoogelastische gietvloer Sikafloor-330, een laag VOC polyurethaanhars, geplaatst. Na volledige uitharding werd over het geheel de Sikafloor-305 W, een gekleurde watergedragen topcoat, aangebracht om zo een gladde, matte en slijtvaste afwerking te verkrijgen.

GERELATEERDE DOSSIERS