Doorzoek volledige site
18 augustus 2016 | ARCHITECTURA.BE

Welkom op de gloednieuwe versie van Architectura.be!

Homepage.
Actueel.
Partners
Projectendatabank.
Agenda.
Dossiers.

Met enige trots kunnen we u laten kennismaken met de gloednieuwe website van Architectura.be. Dankzij het groter formaat van foto’s en de strakkere vormgeving oogt de website veel frisser en dynamischer. De vernieuwing gaat veel verder dan louter een facelift. De achterliggende techniek werd volledig herschreven waardoor u ons nu ook mobiel kan raadplegen.

Dergelijke vernieuwingen gaan onvermijdelijk gepaard met kinderziektes en bugs, die we momenteel volop onder handen nemen. Treft u nog een kink in de kabel aan? Meld het ons via info@architectura.be!

 

Structuur zoals vanouds

De structuur van de site is niet gewijzigd. U vindt de verschillende rubrieken terug zoals voorheen: project in de kijker, productnieuws, De Praatstoel, Architubes, opiniestukken en nog zoveel meer. Ook het vacatureluik en onze agenda zijn nog steeds van de partij, net zoals onze projectendatabank en de talloze dossiers.

 

Visuele upgrade & mobiel

Architectuur gaat gepaard met heel wat visuele elementen, zoals visualisaties, plannen en architectuurfoto’s. Om deze items alle eer aan te doen, toont de website meer en grotere beelden. Ook ontwikkelden we een mobiele versie van onze website, zodat u altijd en overal het laatste architectuurnieuws kan raadplegen.

 

Heeft u nog vragen, suggesties of bemerkingen? Laat het ons weten via info@architectura.be