Doorzoek volledige site
29 augustus 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Kingspan biedt architect technisch advies

Het Belgische filiaal van Kingspan biedt vanuit Turnhout een ondersteuning aan die het volledige grondgebied Belux dekt. Die omvat onder meer de opleiding van de vakmensen. De technische bijstand van Kingspan verenigt beschikbaarheid en professionalisme om de ontwerpers en plaatsingsbedrijven in elke fase van het project de nodige diensten te leveren om het goede verloop van de werken te garanderen.

De architect, die sterk betrokken is bij de uitvoering, profiteert zo van technisch advies met betrekking tot detaillering evenals de geldende reglementering en de evaluatie van de prestaties van het gebouw. Dit alles gebeurt met een specifieke berekeningssoftware.

 

Modulaire BIM

Bovendien stelt Kingspan een uitgebreide bibliotheek met modulaire BIM ter beschikking van de ontwerpers, conform de evolutie in de richting van een geïntegreerde 3D-modellering van alle onderdelen van een gebouw. Deze BIM-objecten kunnen gratis gedownload worden op de website van Kingspan.

 

Plaatsingsfase

Tijdens de plaatsingsfase kunnen de professionals een beroep doen op een zeer betrokken team van Kingspan. Dit team staat vooral ter beschikking om de start van de werf te optimaliseren, om tussentijdse bezoeken uit te voeren en op een gedetailleerde en onderbouwde manier de thermische prestatie van het afgewerkte gebouw te valideren aan de hand van thermografische afbeeldingen.

GERELATEERDE DOSSIERS