Doorzoek volledige site
31 augustus 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Renson stelt nieuwe uitvoeringen Loggia-schuifpanelen voor

Renson Loggia schuifpanelen geven een terrasoverkapping een persoonlijke toets. Ze zorgen niet alleen voor beschutting tegen wind en zon op je terras, maar uitgerust met kantelbare lamellen creëren ze er ook extra privacy. Met een aantal nieuwe uitvoeringen van de Loggia schuifpanelen is er voortaan voor zowat elke stijl en iedere setting een passend ontwerp, of je nu kiest voor een volledige wand in schuifpanelen of een ‘snelle doorgang’ in combinatie met windvaste doekzonwering.

Loggialu Plano: strak en transparant

Deze nieuwe variant op de bestaande Loggia schuifpanelen is voorzien van rechthoekige, horizontale aluminium lamellen. Deze schuifpanelen hebben dan ook een opvallend strakkere vormgeving en een betere doorkijk naar buiten, terwijl ze - omwille van de stand en diepte van de vlakke, rechthoekige lamellen - op het vlak van zonwering toch even goed scoren als hun evenknie met schuine lamellen.

 

Loggiascreen Canvas: kunstig en persoonlijk

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een combinatie van doekzonwering met schuifpanelen onder zijn of haar terrasoverkapping. Afgewerkt met een screen, is het aluminium kader van de Loggiascreen Canvas nauwelijks nog zichtbaar. Het resultaat is een strak en minimalistisch ‘doek’, dat bovendien niet alleen personaliseerbaar is qua type screen, maar ook naar wens bedrukt kan worden.

 

Loggialu Stirata: dromerig en oriëntaals

De nieuwe Stirata-uitvoering van de Loggia schuifpanelen doen je wegdromen en dompelen je instant onder in een oosterse sfeer, terwijl je toch overal waar je dat wil de schaduw kan opzoeken. De invulling in geëxpandeerde aluminiumplaat van deze Loggia schuifpanelen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geeft je terrasoverkapping een oosterse of industriële look. Je hebt keuze tussen alle mogelijke RAL-kleuren en kan zelfs kiezen voor een verschillende kleur voor kader en invulling.

 

Loggiawood Linea: natuurlijk en romantisch

In combinatie met de verticale rechthoekige cederhouten lamellen, heeft deze uitvoering van de Loggia-panelen iets warms en elegants. Voor liefhebbers van een Mediterraanse stijl, zijn dit dan ook de ideale schuifpanelen om extra schaduw te voorzien en tegelijk van de nodige privacy te kunnen genieten. Schuin op de panelen is er namelijk geen enkele doorkijk, terwijl het zicht wel behouden blijft voor wie er recht voor staat.

 

Loggialu Wooddesign: warm en comfortabel

De warme uitstraling van schuifpanelen met houten lamellen is nu ook verkrijgbaar in een duurzame aluminium uitvoering. Comfortabel, want je hoeft amper om te kijken naar onderhoud of rekening te houden met de kans op vergrijzing, terwijl je toch maar mooi de natuurlijke uitstraling van houten lamellen meepikt. De lamellen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende houtprints in witte eik, natuureik of walnoot.