Doorzoek volledige site
14 september 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Triplaco stelt nieuwe collectie postform werkbladen voor

Triplaco stelt een nieuwe collectie postform werkbladen op basis van de Print HPL laminate van Abet Laminati voor.  Deze bestaat uit 25 trendy, maar vooral ook functionele decoren: lichte en donkere tinten, unikleuren, houtstructuren, stone-, beton-  of granietlook. Triplaco levert de postform werkbladen in al deze decoren uit voorraad in een uitvoering van 600 mm breed.

Wie plannen heeft om zijn of haar keuken te renoveren, staat zeker stil bij de keuze van een gepast werkblad. Triplaco inspireert de klant met een nieuwe collectie. “De buitendienstmedewerkers van Triplaco en Abet Laminati komen dagelijks bij architecten, interieurbouwers, keukenbouwers, schrijnwerkers en andere verwerkers”, zegt Johan Debaere, marketing manager bij Triplaco. “Zij informeren de klanten met betrekking tot de nieuwe ontwikkelingen, adviseren hen bij hun projecten en zoeken samen naar oplossingen voor vragen uit de markt. Bovendien luisteren zij ook naar de klanten. Die informatie vormt de basis voor de ontwikkeling van nieuwe producten, decoren en afwerkingen.”

 

Postform werkbladen

Zo ontwikkelde Triplaco een nieuwe collectie postform werkbladen, waar naast de unikleuren ook de klemtoon werd gelegd op houtimitaties en stone- en granietlook – 25 decoren in totaal, waarvan 9 volledig nieuwe. De werkbladen van Triplaco zijn opgebouwd uit een kern in spaanplaat met een toplaag in hoge druk laminaat (HPL High Pressure Laminate) van Abet Laminati. Bij postformeren wordt HPL door hitte gebogen en kan zo duurzaam verlijmd worden op platen om deze te beschermen tegen mechanische, thermische en chemische invloeden van buitenaf. De onderzijde van de werkbladen is uitgerust met een UV-laklaag en de rechte achterzijde is afgeplakt. De toplaag van de werkbladen is kras- en stootbestendig. Bovendien kan ze eenvoudig gereinigd worden met een vochtige, zachte doek, een zeepoplossing of een niet-schurend en niet alkalisch schoonmaakmiddel. Voor hardnekkige vlekken gebruik je best organische solventia.

GERELATEERDE DOSSIERS