Doorzoek volledige site
15 september 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Synergy-collectie biedt drie ontwerpen, drie vormen en drie texturen tapijttegels

Met Synergy combineert Forbo Tessera-tapijttegels met Allura Flex-vinyltegels en deze combinatie brengt een nieuwe wereld aan prikkelende vloerontwerpen. 

Tessera & Allura gecombineerd
Synergy combineert Tessera-tapijttegels met Allura Flex-vinyltegels en presenteert het lineaire "Seagrass" in plank formaat, het levendige, tactiele "Hybrid" in een rechthoek en het statige "Marble" als traditioneel vierkant. Deze elementen mengen zich uitstekend met de pure kleur van Tessera Clarity.

 

Akoestisch comfort & duurzaamheid
Synergy heeft meer dan alleen innovatieve texturen en formaten. De vloerbedekking biedt alle functionaliteiten die benodigd zijn in moderne kantoren. Tessera tapijt tegels zijn de duidelijke keuze als het gaat om akoestiek en ondervoets comfort. De duurzame en onderhoudbare eigenschappen van Allura Flex vinyl tegels maken het ideaal voor gebieden waar soms eten en drinken gemorst wordt of waar veel wielen over de vloer rijden. Makkelijke installatie
Alle Synergy vloertegels zijn makkelijk te installeren met dezelfde lijm en kunnen direct naast elkaar worden gelegd zonder dat hier een lasnaad, extra profielen of onhandige en dure ondervloer nodig voor is.

GERELATEERDE DOSSIERS