Doorzoek volledige site
22 september 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Makkelijk je douche upgraden met het GROHE Flex-douchesysteem

Een douche upgraden was nog nooit zo makkelijk. Het nieuwe GROHE Flex douchesysteem introduceert een bijzonder zuinige manier om het uiterste te halen uit die dagelijkse douche. Dit zeer eenvoudige douchesysteem biedt een aantrekkelijk alternatief voor bestaande installaties met enkel een handdouche of een wandgemonteerde douchestang. Het GROHE Flex systeem omvat een extra hoofddouche en kan geïnstalleerd worden zonder dat er opnieuw moet worden getegeld.

Flexibel design, makkelijke installatie

Flexibiliteit is een must voor het upgraden van een bestaande badkamer. Het GROHE Flex douchesysteem is speciaal gemaakt voor een eenvoudige installatie in uiteenlopende badkameromgevingen. Een standaard doucheslang sluit het nieuwe douchesysteem aan op de bestaande (al dan niet verborgen) douche- of badkraan. Afhankelijk van de specifieke situatie kan men voor de montage van het nieuwe systeem eventueel bestaande boorgaten gebruiken die zijn aangebracht op de standaardafstand voor douchestangen. Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kan men vóór de installatie de hoek tussen de douchearm en de muur aanpassen.

 

Water besparen

Het systeem, dat bestaat uit een grote Tempesta hoofddouche en een bijpassende handdouche, biedt bijkomende opties en meer flexibiliteit in het dagelijks gebruik en tilt de douche-ervaring zo naar een hoger niveau. De hoogte en positie van de handdouchehouder zijn vrij in te stellen en met een praktische omschakelknop kan men niet alleen switchen tussen handdouche en hoofddouche, maar ook tussen de Rain- en SmartRain-instellingen van de hoofddouche. SmartRain bespaart extra veel water.

GERELATEERDE DOSSIERS