Doorzoek volledige site
28 september 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

GROHE Blue levert milieubewust drinkwater in elke keuken

GROHE Blue Home is een innovatie voor de moderne keuken. Met dit compacte drinkwatersysteem komt gefilterd en gekoeld water recht uit de kraan: niet-bruisend, medium bruisend of bruisend. Het systeem bestaat uit een speciale kraan en een koeler met geïntegreerde filter en carbonisator. Het systeem is ontworpen met het oog op een snelle, simpele installatie in zowat elke bestaande of nieuwe keuken.

Dankzij het compacte ontwerp kan dit drinkwatersysteem in slechts enkele stappen makkelijk worden geïnstalleerd in bijna elke keuken. Een keukenkast van 30 cm breed biedt voldoende plaats voor de koeler. De geïntegreerde filter voor de beste waterkwaliteit en de carbonisator, die voor de tongstrelende belletjes zorgt, zijn makkelijk te vervangen aan de voorkant. Nieuwe filters en navulcartridges bestellen gaat in enkele klikken in de GROHE Blue Online Shop.

 

GROHE Blue Home smaakt super, bespaart geld en verlaagt de ecologische voetafdruk

GROHE Blue Home is een prima keuze voor een gezonde manier van leven: onderzoek heeft aangetoond dat wie water van de kraan drinkt tot 35% meer water consumeert dan wie flessenwater drinkt. Bovendien kan GROHE Blue Home de gebruiker zelfs helpen geld te besparen. Het systeem kan het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60% verminderen, vergeleken met de prijzen van de grootste flessenwatermerken. Alsof dat nog niet genoeg is, ligt de totale CO2-uitstoot zo’n 80% lager dan bij flessenwater.

 

Blikvanger voor elke keuken

De ranke kranen werken met een intuïtieve, oplichtende kleurendisplay en worden bediend via aanraking. Ze zijn verkrijgbaar met verchroomde afwerking of in SuperSteel, en er is keuze uit drie verschillende kraanmodellen voor de perfecte combinatie met elke spoelbak en elk keukeninterieur. Naast de Duo-versie met twee afgescheiden waterkanalen voor gefilterd en ongefilterd water, biedt GROHE ook een Mono-versie om te installeren naast een bestaande kraan.

GERELATEERDE DOSSIERS