Doorzoek volledige site
05 oktober 2016

Dien uw project in voor de Meesterproef 2017 Erfgoed en herbestemming

Illustratie | Vlaams Bouwmeester

Met de Meesterproef biedt de Vlaams Bouwmeester jonge ontwerpers de kans om een eerste opdracht te realiseren voor een publieke opdrachtgever. Voor de editie 2017 werkt het Team Vlaams Bouwmeester samen met het agentschap Onroerend Erfgoed rond de herbestemming van beschermd erfgoed. Nog tot 30 november kan u een project indienen. 

Opdrachtgevers met herbestemmingsprojecten kunnen zich nu kandidaat stellen om in samenwerking met jonge ontwerpers frisse ideeën te genereren en vernieuwende resultaten neer te zetten. Dit alles gebeurt onder intensieve begeleiding - ook voor een snelle realisatie van de Meesterproefprojecten -  en met steun van de minister bevoegd voor Onroerend Erfgoed.  

 

Inspirerende studieweek

Nieuw is dat het Meesterproeftraject begint met een inspirerende studieweek rond herbestemming, waar de jonge ontwerpers worden ingeleid in de thematiek. De lezingen, bezoeken en debatten zullen ook voor andere geïnteresseerden openstaan.

Werk je voor een gemeente, sta je aan de start van een herbestemmingsproject en wil je jong talent een kans geven? Dien dan je kandidatuurdossier in!

GERELATEERDE DOSSIERS