Doorzoek volledige site
18 oktober 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Creëer zelf succesvolle projecten in duurzame warmtevoorziening met Caleffi Academy

Tijdens de laatste Caleffi Academy opleiding van dit jaar zal je alles kunnen leren over het belang van inregelen in hydraulische concepten, met name in warmtesystemen.

Warmtenetten, centrale stookplaatsen, stadverwarming, … het zijn nieuwe manieren om duurzame installaties in te richten, vooral in middelgrote tot grote projecten waar de traditionele cv-installatie de huidige doelstelling met betrekking tot efficiëntie en comfort niet meer kan vervullen.

 

Opleiding

De Academy-opleiding op 25 en 26 oktober behandelt specifiek de principes van distributie-units: de voordelen, de werking, en het toepassen ervan in hydraulische concepten. Verder wordt ook aangetoond hoe deze hydraulische concepten geoptimaliseerd kunnen worden door middel van de Caleffi Hydronic Design software.

Er wordt gedetailleerde informatie en oplossingen aangereikt voor elke situatie. Elke deelnemer kan tijdens de opleiding gebruik maken van Caleffi Hydronic Design, een unieke software voor het optimaliseren van hydraulische concepten.

In tegenstelling tot andere berekeningssoftware is het met Hydronic Design mogelijk verregaande optimalisaties door te voeren en controles uit te voeren op systeemfouten. De software simuleert zelfs rendementen op lange termijn.

 

Info en inschrijven

De Caleffi Academy opleidingen zijn volledig gratis. Bovendien kan elke deelnemer kan na het volgen van de opleiding de software gedurende een maand gratis gebruiken.

Inschrijven kan hier.

Alle info over Caleffi Hydronic Design software vind je dan weer hier.

GERELATEERDE DOSSIERS