Doorzoek volledige site
20 oktober 2016

Nieuwe website en nieuwe naam 'Netwerk Architecten Vlaanderen' voor NAV

NAV heeft sinds vandaag niet alleen een fonkelnieuwe, meer gebruiksvriendelijke website, de afkorting ‘NAV’ heeft voortaan ook een andere betekenis: Netwerk Architecten Vlaanderen. Netwerk Architecten Vlaanderen is daarbij een nieuwe vlag die de lading ten volle dekt. Meer dan ooit vormt NAV immers het meest uitgestrekte en diverse Netwerk van Architecten in Vlaanderen. Met ondertussen bijna 3 000 leden vertegenwoordigt NAV maar liefst 70% van de architectenkantoren in Vlaanderen.

NAV blijft de afkorting NAV gebruiken, maar het staat voortaan voor Netwerk Architecten Vlaanderen. De nieuwe naam dekt daarmee beter de lading. Oorspronkelijk stond ‘NAV’ immers voor Nationaal Architecten Verbond, een betekenis die enigszins achterhaald was omdat NAV enkel in Vlaanderen en Brussel actief is. "Naar NAV werd steeds verwezen als ‘de Vlaamse architectenorganisatie’, waarbij de link met de afkorting dan weer zoek was. Maar met de nieuwe naam wordt helemaal duidelijk waar NAV voor staat: het meest uitgebreide Netwerk van en voor Architecten in Vlaanderen, waarbij we als vereniging openstaan om samen te werken met andere beroepsverenigingen en stakeholders", aldus NAV. 

 

"Met de nieuwe naam wordt helemaal duidelijk waar NAV voor staat: het meest uitgebreide Netwerk van en voor Architecten in Vlaanderen"

 

Meer gebruiksvriendelijke webstek

Ook de NAV-site zit in een nieuw jasje. Na lange jaren dienst te hebben gedaan, was ze dringend aan een grondige herwerking toe. NAV: "Met de nieuwe website maken we ons netwerk nog toegankelijker, zowel op desktop als op uw tablet of mobiel. Na een uitgekiende digitale verbouwing is de nieuwe webstek nu definitief online. De opbouw van de nieuwe website is helderder, laat zich intuïtief gebruiken en is makkelijker doorzoekbaar dan voorheen. Surf dus zeker even naar NAV.be."

 


"De focus ligt nu nog meer op de essentie"

 

Afgestemd op maat van de leden

Less is more, dat is het credo van de nieuwe homepage. "De focus ligt nu nog meer op de essentie. Scrol doorheen de hoofdpunten van onze belangrijkste rubrieken en je bent meteen mee met alle nieuwtjes, events en innovatie in de architectenwereld", klinkt het.

U wenst als architect meer info over het sociaal of juridisch statuut? Op zoek naar modeldocumenten? Of nood aan een dosis managementtips? Alle info die u als ontwerper móét weten verzamelen we op deze fonkelnieuwe kennispagina, onderverdeeld in zes categorieën.

  • Het beroep van architect
  • Fiscaliteit in de bouw
  • Partners in de bouwsector
  • Sociaal en juridisch statuut van de architect
  • Het management van het architectenbureau
  • Architect in de praktijk

 

Ook de zoekmachine werd tegelijkertijd krachtiger en eenvoudiger gemaakt. Via het kennisnet kunnen leden bovendien de NAV-helpdesk raadplegen, pockets en syllabi downloaden of grasduinen doorheen onze syndicale dossiers en projecten.