Doorzoek volledige site
26 oktober 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Xinnix Door Systems combineert techniek en esthetiek in binnendeuren B&B

In een B&B in Lauwe combineerde Xinnix Door Systems verschillende technische aspecten in de deuren, zonder dat deze de sfeer breken. De deuren zijn zowel brandwerend, akoestisch, bevatten een automatische deursluiter en zijn eveneens voorzien van een elektronisch vergrendelsysteem. Dit alles mits hetzelfde uitzicht van ieder andere binnendeur.

De systemen van Xinnix maken het mogelijk om iedere binnendeur zonder zichtbare omlijsting in een interieur te integreren. Het assortiment biedt oplossingen voor zowat alle deuren, zowel voor standaard- als plafondhoge deuren en schuifdeuren. Ook gecertificeerde deuren – denk maar aan branddeuren en akoestische deuren – behoren tot het standaardgamma van Xinnix.

 

Accessoires bij deuren

Naast de techniek om deur perfect vlakwandig te laten functioneren, vind je bij Xinnix ook diverse accessoires, van scharnieren en deurkrukken tot sloten en profielen, steeds van de beste kwaliteit. De accessoires passen altijd bij het design waarbij je zelf kan kiezen wat zichtbaar toegepast wordt.

Zo kies je bijvoorbeeld hoe de deuren openen en sluiten: met een klassiek deurkruk, een subtiele deurgreep of waarom niet met elektronische vergrendeling? De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

GERELATEERDE DOSSIERS