Doorzoek volledige site
07 november 2016

Siniat brengt handboek afwerkingstechnieken uit

Voor professionals die binnenwanden en -plafonds afwerken in quasi alle types ondergronden (gips, vezelcement, steenachtig en beton) brengt Siniat een handboek uit.

Deze praktische leidraad voor de vakman bundelt tips en tricks voor de verwerking van voegmiddelen, bouwpleisters en modeleergipsen. Eveneens wordt in het boek een bondig overzicht gegeven van de regelgeving op het gebied van kwaliteits- en tolerantieniveaus, het uitvoeren van herstellingen, mogelijke problemen (hoe deze te voorkomen én op te lossen), voorbereiden van ondergronden voor eindafwerking (schilderen, behangen, bezetten met tegels). Bovendien worden in de gids stap-voor-stap oplossingen beschreven voor het sneller en mooier afwerken van dagkanten, leidingen, hoeken, aansluitingen, enzovoort.

 

Dag van de Afwerking

Vraag uw persoonlijk exemplaar aan via: www.siniat.be/handboek of kom langs op de stand van Siniat (n° 116) op de ‘Dag van de Afwerking’ op 29 november in Brussels Kart. Enkel bestemd voor professionals en zo lang de voorraad strekt.

GERELATEERDE DOSSIERS