Doorzoek volledige site
09 november 2016 | MICHEL VAN DEN BOSCH

Correct isoleren dankzij all-in-one oplossing van Isover

Isoleren doet men best niet half. Daarom biedt Isover vanaf nu een kwalitatieve en comfortabele totaaloplossing voor dakisolatie aan, die bestaat uit vijf speciaal ontwikkelde componenten.

Een goede isolatie is immers goud waard. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor de akoestische kwaliteit van de woning en de energierekening. Het resultaat van dakisolatie is al snel tot dertig procent minder warmteverlies. Net om die redenen verplicht Europa dakisolatie tegen 2020. Daarom is het ook één van de weinige domeinen waar de Vlaamse regering nog subsidies voor toekent. Al zal ook aan dit mooie liedje binnenkort een eind komen.

Want zeker is dat het Vlaamse subsidiestelsel in de komende jaren grondig zal worden hervormd. Een overgangsperiode behoort tot de mogelijkheden, maar alles wijst erop dat het huidige stelsel met dertig procent belastingvermindering op het factuurbedrag – met een maximum van 3.070 euro – snel zal gaan uitdoven. Wie hier nog van wil genieten, sluit dus maar beter snel een overeenkomst met een aannemer af.

 

Totaaloplossing

Het systeem van Isover bestaat uit vijf speciaal ontwikkelde componenten die er samen voor zorgen dat het dak uitstekend geïsoleerd is. Het belangrijkste element is natuurlijk de glaswol, Isover Isoconfort, die makkelijk op maat te snijden en eenvoudig te plaatsen is. Bovendien is deze Isoconfort optimaal geluidsisolerend en uiterst brandveilig.

Om de glaswol snel en perfect te kunnen plaatsen, ontwikkelde Isover Suspente PlaGyp I, een ophangsysteem dat zorgt voor een perfect geïsoleerd dak. Dit systeem is erg gebruiksvriendelijk en laat een dubbele isolatielaag toe. Bovendien is de luchtdichtheid van het dampscherm gegarandeerd dankzij de unieke rondellen en doppen. Het dampscherm zelf, Vario® KM Duplex, is bijzonder handig in combinatie met de Suspente en sluit naadloos aan voor een optimale isolatie.

Voor een perfecte afwerking ontwikkelde Isover de Vario KB1-tape en de Vario DoubleFit-mastiek. Met de eerste kan men de overlappingen tussen de dampschermbanen dichtkleven, met het tweede maakt men buitenranden – waar de isolatie aansluit op omringende bouwdelen – luchtdicht. Isover biedt bovendien vijftig jaar garantie aan op haar luchtdichtheidsproducten, een unicum in de sector.

 

Win voor 500 euro aan isolatie

Om bouwers en verbouwers tegemoet te komen bij de isolatie van hun woning zet Isover een online wedstrijd op poten. Alle klanten die de vijf componenten van het daksysteem aankopen tussen 1 november en 31 december, maken kans op één van de tien cheques ter waarde van 500 euro. Uit alle deelnemers worden tien gelukkige winnaars geloot.

Meedoen aan de wedstrijd kan door hier te klikken.