Doorzoek volledige site
23 november 2016

Axalta voegt Alesta architectuur poederlakken toe aan het BIM-formaat

Illustratie | Axalta

Axalta Coating Systems, wereldwijd ontwikkelaar en producent van vloeibare en poederlakken, heeft zijn Alesta AP-poederlakken voor metalen ondergronden beschikbaar gemaakt voor het BIM-systeem. De collecties zijn zo makkelijker te specificeren. 

"Poederlakken zoals die van ons Alesta-gamma worden door de architecten niet alleen om esthetische redenen gespecificeerd, maar ook om hun functionele eigenschappen," verklaart Mercè Berengueras, architectural prescription leader voor Axalta's poederlakkendepartement in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "We werken nauw samen met onze klanten en willen het ze gemakkelijker maken door hen toegang te geven tot gedetailleerde gegevens over prestaties. En ook door hen snelle en accurate kleurinformatie ter beschikking te stellen. Het BIM-formaat maakt het mogelijk om dat op een intelligente, gedeelde digitale manier te doen."

 

BIM (Revit, ArchiCAD, IFC)

De Alesta AP Star, Anodic en Fine Textured Collections zijn aangepast aan numerieke formaten die nodig zijn voor BIM - Revit, ArchiCAD, IFC - en kan in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans worden bekeken.

De Star Collection bestaat uit geavanceerde gebonderde metaalgrijze en speciale kleuren met minerale en textuurafwerkingen. De Anodic Collection heeft gerichte toepassingen voor deuren, raamkozijnen, meubels en verlichting, die een specifieke look met zeer lage glans nodig hebben. De Fine Textured Collection biedt dan weer een onovertroffen waaier aan kleuren, die premium esthetische en  functionele prestaties leveren, waarbij oneffenheden van de ondergrond worden gecamoufleerd.

 

De poederlakken uit deze collecties kunnen worden bekeken of gedownload als BIM-objecten op www.axalta.bimetica.com .

 

Voor alle info over de Axalta poederlakken, surft u naar www.powder.axaltacs.com .

GERELATEERDE DOSSIERS