Doorzoek volledige site
11 januari 2017 | MICHEL VAN DEN BOSCH

VOLA gaat met Handsfree Round Series volop voor hygiëne en esthetiek

De Handsfree Round Series van VOLA voor de badkamer omvat de inbouw prullenbak, de handsfree zeepdispenser en de inbouw tissuehouder. Net als de klassieke VOLA handsfree kraan en de elektronische spoelknop staat de cirkel in dit ontwerp centraal.

 

Handsfree zeepdispenser

Als centraal element van de Round Series is ook de elektronische zeepdispenser gebaseerd op de cirkel en wordt deze vlak op de wand geplaatst. De cirkelvormige rand is beschikbaar in verschillende afwerkingen: hoogglans chroom, geborsteld roestvrij staal en veertien kleuren. Om het gebruiksgemak te verhogen, licht de dispenser op bij het binnenkomen van de ruimte.

De elektronische zeepdispenser is gemakkelijk te onderhouden. Twee indicatoren geven de zeepinhoud aan en tonen wanneer navulling nodig is.

 

Handsfree kraan

Hygiëne is belangrijk, zeker in de badkamer. Met de handsfree kraan van VOLA hoef je de kraan niet aan te raken om ze te activeren. Een hand eronder houden is voldoende om onmiddellijk water van de juiste temperatuur te krijgen. Passend bij de Round Series zijn de klassieke VOLA-kranen beschikbaar in hoogglans chroom, geborsteld chroom, geborsteld messing, geborsteld roestvrij staal en veertien kleuren.

 

Handsfree spoelknop

Zoals de zeepdispenser is de nieuwe VOLA-spoelknop elegant in één lijn met de wand en werkt volledig op handvrije bediening. Twee sensors naast elkaar zorgen voor verschillende spoelingen en zijn in een klassieke omgeving samengebracht. Als alternatief is ook een uitvoering met enkele spoeling mogelijk.

 

Tissuehouder en prullenbak

De bestaande VOLA-tissuehouder RS2 en prullenbak RS1 zijn belangrijke elementen in de Round Series badkamer. De tissuehouder heeft een cirkelvormige rand en een 'verborgen' veer zorgt ervoor dat de tissues altijd naar voren worden geduwd. Een zachte duw met de hand is voldoende om de bak te openen. Beide producten zijn beschikbaar in zwart of wit met ringen in hoogglans chroom, geborsteld chroom, geborsteld messing,  geborsteld roestvrij staal en veertien kleuren.

GERELATEERDE DOSSIERS